Народна странка

Народна странка Зајечар: Основан Месни одбор Котлујевац

Народна странка Зајечар: Основан Месни одбор Котлујевац

Народна странка Зајечар формирала је Месни одбор Котлујевац. За председника МО Котлујевац изабран је дипломирани економиста Драгиша Коцић, а за потпредседнике професор филозофије Предраг Радосављевић и инжењер електронике Драган Николић. Они ће руководити и координисати предизборне, изборне и постизборне активности чланства из Котлујевца на предстојећим локалним изборима у Зајечару.

Одавно је промењен поглед на улогу и значај највеће Месне заједнице Котлујевац за наш Град Зајечар.  Котлујевац данас више не посматрамо као периферно и неуређено насеље, већ као (нај)већи део градске целине који има своју посебност и достојанство. Једноставно, Котлујевац заслужује нашу бригу и пажњу.

При формирању одбора посебно су наглашена два кључна и бескомпромисна принципа будућег рада. Прво, друштвено – политичко ангажовање нашег одбора и чланства биће искључиво по закону, за опште добро. Друго, отворено и без скривених намера, упућујемо позив за сарадњу свима који воле Котлујевац и желе побољшање услова живота у њему.

Не желимо странчарење и приземну борбу за ситне привилегије, већ успостављање политичке културе у којој неће бити места за све оно због чега се ангажовање на пољу општег добра и интереса згадило великом броју добрих, стручних и квалитетних људи. Сав наш труд биће са циљем подизања квалитета свакодневног живота грађана Котлујевца из области здравства, просвете, инфраструктуре, приватног предузетништва, културе и спорта.

Народна странка Зајечар