Народна странка

Потпредседници

Мирослав Алексић

Мирослав Алексић

Мирослав Алексић  је први потпредседник Народне странке, рођен 1978. године у Крушевцу. За председника Општине Трстеник изабран је у јуну 2012. године. На ванредним парламентарним изборима одржаним 24. априла 2016. године по први пут постаје народни посланик.

Синиша Ковачевић

Синиша Ковачевић

Синиша Ковачевић је потпредседник Народне странке. Рођен је 30. маја 1954. године у селу Шуљам у Срему. Завршио је драматургију на Факултету драмских уметности у Београду.

Др Санда Рашковић Ивић

Др Санда Рашковић Ивић

Др Санда Рашковић Ивић је потпредседница Народне странке, психијатар, психотерапеут и народна посланица. Била је комесарка за избеглице, председница Координационог центра за Косово и Метохију и народна посланица у Скупштини Србије.

Борислав Новаковић

Борислав Новаковић

Борислав Новаковић је потпредседник Народне странке и председник Градског одбора Народне странке Нови Сада. Рођен је 1964. године у Новом Саду. Дипломирао је на Катедри за социологију Филозофског факултета у Новом Саду 1995. године. Од 1996. до 1998. био је асисент на Филозофском факултету у Новом Саду на Катедри за социологију. Био је изабран за председника Скупштине града Новог Сада.