Народна странка

Народна странка Зајечар: Доста нам је „свемирских бродова“

Народна странка Зајечар: Доста нам је „свемирских бродова“

Поводом јучерашње посете председника СНС-а Александра Вучића, која је заправо реприза његове прошлогодишње посете, Градски одбор Народне странке у Зајечару поручује да су Зајечару потребна конкретна и реална решења, а не „свемирски бродови“ како каже одлазећи градоначелник Б.Н. (име и презиме познато правосудним органима).

Наиме, док се у нашем граду свакодневно гасе радна места, док је Фабрици каблова угрожен опстанак, а тиме и егзистенција преко 250 запослених, као и њихових породица, када је пољопривреда у нашим селима скроз запостављена, када су зајечарски предузетници препуштени сами себи, без икакве помоћи од стране власти, а уз то су и дискриминисани од стране ЈКП „Водовод“, којим се недомаћински управља, док се сви ми свакодневно гушимо у смогу, ова неспособна антизајечарска градска власт предвођена СНС-ом нам као решење нуди стадион од 28 милиона евра, на нашој Краљевици, коју су већ унаказили са недовршеним клозетима и рогобатним кућама.

Зато су Зајечарци сити милионских обећања, космодрома и шарених лажа.

Народне странка Зајечар честита празнике свим суграђанима уз наду и веру да ће коначно наш град изабрати нову, одговорну и успешну градску власт.

Народна странка Зајечар