Народна странка

Народна странка Врање: Све чешћи напади на припаднике опозиције, надлежни морају да реагују

Народна странка Врање: Све чешћи напади на припаднике опозиције, надлежни морају да реагују

Градски одбор Народне странке Врање најоштрије осуђује вербални напад на др Мирјану Илић Стошић који се догодио док је на свом радном месту обављала свој посао. Вербални, а и физички напади на припаднике опозиције у Србији сваким даном све су чешћи. То је резултат свакодневне кампање коју Александар Вучић и СНС путем медија воде против лидера опозиционих странака праве опозиције. 

Та индокринација путем медија преноси се на СНС-ове следбенике и на нижем нивоу па су све чешћи напади, било вербалне било физичке природе, на локалне политичке лидере и активисте опозиције, на представнике медија, као и на све оне који другачије мисле. 

Ми то најбоље знамо јер смо физицки напад од стране припадника СНС-а претрпели на својој кожи, а знају и представници портала Инфо Врањске који у последње време доживљавају страховите вербалне нападе од стране следбеника владајуће странке.

Од беса и гнева владајућих није била поштеђена ни госпођа Илић Стошић и то само због тога што има другачије мишљење и зступа другачије ставове. Ми најоштрије осуђујемо овај вербални напад који је претрпела госпођа Илић Стошић, мотивисан њеним политичким деловањем на пољу опозиције јер нико не сме бити нападнут нити физички нити вербално само због свог страначког опредељења као и опредељења било које врсте, а нарочито не на свом радном месту.

Ово је само још један у низу доказа да овај режим не трпи никакве критичке ставове, другачије размишљање и слободу говора, те да Србија сваким даном све дубље тоне у диктатуру једног човеке и његове организације.
Позивамо надлежне органе да коначно крену да раде свој посао, да изврше истрагу и санкционишу починиоце.

Народна странка Врање