Народна странка

Народна странка Вождовац: Престаните са лажима

Народна странка Вождовац: Престаните са лажима

Актуелни режим СНС-а већ висше од 10 година континуирано обмањује грађане Вождовца. Једна од највећих обмана јесте обећање о изградњи канализационе мреже у Кумодражу. Становници овог насеља су сведоци да представници режима пред сваке изборе обећавају решење овог проблема, а ево већ 10 година га нису решили. Актуелна председница општине Ивана Томић Илић, иако је и сама из овог насеља, показала је да је проблеми суграђана не интересују. 

Народна странка ће посебну пажњу посветити насељу Кумодраж чији су становници заслужили макар основне цивилизацијске тековине у 21. веку. За повереника МО Кумодраж Народна странка је именовала Ивицу Павловића.

“Као становник општине Вождовац и насеља Кумодраж разговарајући са својим комшијама, као и увидом у ситуацију на терену, дошао сам до закључка да међу хиљадама лажних обећања владајуће странке најчешће јесте везано за изградњу канализационе инфраструктуре. Људи обучени у дресове владајуће странке, врло често пролазе улицама комшилука, било да анкетирају грађане или да траже "харач" од минимум 200 динара по глави прикупљајући средства за свој МО СНС, а о проблемимама не питају. Најтеже је становницима дела насеља које се назива "Поток" јер њима канализација тече испред куће и сеже до кућног прага. Такво стање је недопустиво”, рекао је Павловић.

Најновији доказ отуђења власти која је победила саму себе на изборима јесте чињеница да је  грађанима и обичним смртницима онемогућен улаз у зграду Општине Вождовац у радно време. Плашећи се да их обични грађани не заразе, челници Општине се закључавају и крију. Сигурни смо да це Воздовчани на првим иоле слободним изборима променити корумпину владајућу олигархију. А Народна странка ће у томе имати кључну улогу.  
 

Народна странка Вождовац