Народна странка

Ивана Парлић (Ужице): Бојкот због политичког злостављања суграђана

Ивана Парлић (Ужице): Бојкот због политичког злостављања суграђана

Повереница Народне странке Ужице Ивана Парлић изјавила је да у Србији постоји политичко робље, да се грађани на бројне начине злостављају како би изашли на предстојеће изборе. 

„То најбоље знају суграђани који се на све начине уцењују како би били сигурни гласачи, а најчешће радним местом. Они су свесни да не живе у златном добу, већ да су жртве подле манипулације, којом се свакодневно понижавају. Ово је последњи тренутак да таквом искоришћавању грађана станемо на пут“, рекла је Парлић за „Ужичку недељу“.

Она је подсетила да је Народна странка била прва међу чланицама Савеза која је одлучила да бојкотује предстојеће изборе.

„За нас уопште нема дилеме: када нема слободе да се бира, нема избора. Бојкот је борба, никако није одустајање. То је озбиљна битка да се у процес одлучивања врате слободни грађани као политички актери. Грађани све више разумеју да се управо бојкотом ова земља враћа у 21. век“, рекла је Парлић. 

Повереница ужичког одбора позвала је суграђане да и они бојкотују предстојеће изборе рекавши да је сва моћ у ствари у њиховим рукама.

„Време је да се грађани Србије пробуде из медијске наркозе, покажу политичку зрелост и врате достојанство које им је отето, одузимањем легитимитета власти на лажним изборима“, закључила је Парлић.