Народна странка

Народна странка Ужице: Грађани не признају Скупштину града

Народна странка Ужице: Грађани не признају Скупштину града

Повереништво Народне странке Ужице, поводом конституисања седнице (лажне) Скупштине града, истиче да већина суграђана ову Скупштину не признаје. Подсећамо да је на изборима од скоро 66 хиљада бирача, за СНС гласало далеко мање од 18 хиљада (уз преко 30 хиљада оних који нису желели свој глас да дају како криминалној власти тако ни лажној опозицији).

За разлику од лажних одборника, већина Ужичана никако не подржава мафијашку хоботницу. Суграђани виде пљачку, виде корупцију, виде уништавање јавних добара и природних ресурса, гашење правне државе и претварање грађана Србије у сигурне гласаче и најефтинију радну снагу. Већина грађана Ужица је разумела да, ако нису слободни, избори не постоје. Нису гласали и тиме нису озаконили изборно насиље.

Лажни одборници нису израз народне воље, нити су мандат стекли изборима. До мандата су дошли уценама и застрашивањем које називају „политичка реалност“, лажима уместо политичким програмом и медијским злостављањем које се у Вучићевој Србији зове „информисање“. Својим пристанком  да буду део режима допринели су  отимању свих институција Републике Србије од њених грађана и успостављању ауторитарног режима који цивилизацијски не припада Европи 21. века.

Велика медијска машинерија даноноћно ради да нас убеди да грађани немају политичку моћ, да је једини начин на који функционше власт криминални, да опозиција не постоји и „да су сви исти“. Међутим, моћ јесте у рукама свих грађана. Народна странка Ужице позива суграђане да активно учествују у отпору уништавању правне државе и претварању грађана у поданике.

 

Ивана Парлић,
повереник Народне странке Ужице