Народна странка

Народна странка Смедерево: Позив грађанима на бојкот избора

Народна странка Смедерево: Позив грађанима на бојкот избора

Градски одбор Народне странке Смедерево позива суграђане да се прикључе бојкоту предстојећих локалних избора јер се ради о њиховој будућности. Избори заказани за 21. јун нису ништа друго него слепа потреба за владавином политике без идеологије, а заснованом искључиво на интересима појединаца. 

Наш позив на бојкот више није питање политичке борбе, већ апел за очување вашег здравља. Смедерево је данас највеће жариште вируса корона у Србији и давањем потписа за поједине листе и сам излазак на поменуте изборе је директно излагање опасности од заразе и угрожавање здравља.

Одбор у Смедереву позива све грађане да се одупру притисцима којима су изложени и наредних месец дана забораве на политику и нека им приоритет буде здравље. Ми се данас бојкотом боримо првенствено за здравље наше деце, родитеља, бака, дека, рођака, пријатеља... Сукобљавање политичке идеологије следи у блиској будућности, када се изборимо са овом пошасти која нас је задесила. Успех бојкота ће бити прва мала победа након које следе све веће.

Никола Бероња,
председник Градског одбора Смедерево