Народна странка

Народна странка Раковица: Напредњачке подвале и преваре

Народна странка Раковица: Напредњачке подвале и преваре

Већ смо писали о томе како узурпатори власти у Раковици врше злоупотребу средстава из локалног и градског буџета, а сада ћемо кроз неколико примера покушати да грађанима објаснимо каквим се медијским манипулацијама служе лопови и преваранти из Српске напредне странке.

На фотографијама се виде запослени у ЈП "Пословни центар Раковица" како саде стабљике у кругу Манастирског гробља, а све је лажно представљено као некаква непостојећа акција. Стабла је немогуће садити без дозвола надлежних органа, осим у ситуацијама када доминира самовоља локалних криминалаца.

У овој објави Општина Раковица покушава да убеди јавност да ће нешто предузети у случају постројења "Јунириск" које трује све грађане Раковице. У питању је обичан медијски спин да би се умирили захтеви јавности и да би се ситуација смирила, и свакако да би се побрали и јефтини политички поени. Постројење компањона из заједничког злочина затим несметано наставља са радом.

Не само да штите интересе тровача Раковице какви су "Јунириск" и "Митецо",  напредњачки злочинци са њима и јавно сарађују.

Никакав разговор са грађанима Кијева није у питању, већ страначки састанак са мноштвом општинских функционера и запослених, а међу њима је и садашњи председник општине  у другом плану. Захтеви чланова странке представљени су као захтеви грађана, а "срдачно" поздрављање треба да прикаже лажну слику о томе какву популарност они имају.

Нема никаквог туризма, нити "туристичких бисера" у Раковици. Постоји само манастир Раковица који привлачи посетиоце пре свега због чињенице да је ту сахрањен патријарх Павле и због тога што представља заштићено културно добро и  вредност од националног значаја. Лажи о развоју туризма потребне су лоповским властима како би на име те сулуде идеје добили огромна новчана средства која би затим злоупотребили и пацовским каналима преручили у своје џепове, као што већ и чине са инфраструктурним пројектима.

На фотографији се види члан Већа ГО Раковица који посматра радове на асфалтирању њива и воћњака у Реснику, улица Браће Јеремић. У исто време најпрометније саобраћајнице у Раковици распадају се од небриге и нерада надлежних у периоду предстојеће зиме.

Превара са бесплатним садржајима који то нису. Новац ће организаторима бити исплаћен на други начин, закупом простора, ослобађањем од плаћања комуналија и других трошкова, а за узврат "бесплатне школе" треба да напредњачким преварантима обезбеде бројеве телефона  како би уз злоупотребу података позивали пријављене да гласају за напредњачку банду и издајника Александра Вучића.

Када кукавице и подлаци покушавају да се прикажу као хероји и јунаци, они се обично ките туђим перјем. На сликама се виде старији чланови и симпатизери СНС којима службеници државног органа, као и припадници МУП-а, достављају намирнице и друге потрепштине током трајања ванредног стања. Они су на својим радним местима уцењени и принуђени да то раде, противно законским регулативама и уз кршење прописа и мера угрожени су им безбедност, здравље и сам живот. Један општински службеник је под том принудом и преминуо од корона вируса, као и неколико службеника полиције. Овим центрима управљали су чланови странке, а не органи ГО Раковица и МУП-а, који су том приликом били суспендовани!

Александра Вујовић, чланица и активиста Српске напредне странке, у Скупштини општине Раковица је одборница код Александра Шапића, зато што су напредњаци прикупљали потписе за кандидатуру, а затим и гласали за Шапићев СПАС. Скупштина општине није легално формирана, те је самим тим и нелегитимна. Успех бојкота у Раковици био је потпун.

А какве "стручњаке" за корону Раковица има можда најбоље илуструје ова фотографија првог и, надамо се, последњег напредњачког председника у Раковици - поздрав лактовима без маски. Напредно.

Повереништво Народне странке Раковица