Народна странка

Народна странка Обреновац: Борба за здравију општину

Народна странка Обреновац: Борба за здравију општину

Једна од најважнијих окосница локалног програма Народне странке Обреновац представља борба за очување здраве и чисте природне средине на територији општине Обреновац. Нажалост, веома често смо у прилици да видимо небригу тренутне општинске власти према сопственим грађанима, која све чешће затвара очи пред кршењем еколошких стандард како од стране великих обреновачких система тако од приватних фирми које су дошле у Обреновац.

Зато је Народна странка Обреновац, на челу са председником Општинског одбора господином Игором Васиљевићем, са задовољством узела учешће у акцији скретања пажње грађана на велику еколошку опасност која прети грађанима Барича, али и целог Обреновца, од стране фабрике Меи Tа у Баричу. Ова фабрика, иако спонзорисана од стране општинске управе, и добијених бенефиција у погледу земљишта и умањених пореза, врло често угрожава животе Обреновчана непоштовањем еколошких стандарда и закона, на шта је Народна странка већ више пута скретала пажњу. 

У овом протесту учествовали смо заједно са нашим пријатељима,еколошком организацијом „Одбранимо Кошутњак", која је дошла да подржи грађане Обреновца и Барича у њиховој борби за здраву природну средину. 

Народна странка наставља своју борбу за бољи, здравији и срећнији Обреновац.

Народна странка Обреновац