Народна странка

Народна странка Врање: Градом из сенке управља Драган Стевановић Боске, напредњаци ће одговарати за тешке злоупотребе

Народна странка Врање: Градом из сенке управља Драган Стевановић Боске, напредњаци ће одговарати за тешке злоупотребе

Градски одбор Народне странке Врање позива смењеног диркектора Јавног комуналног предузећа „Комград“ Момира Стоиљковића да јавно именује људе ван града за које је на седници градског парламента рекао да управљају Врањем.

Питамо Стоиљковића да ли је његова тврдња изнета за говорницом Скупштине Врања усмерена ка Драгану Стевановићу, званом Боске, за кога је познато да вуче све конце и одлучује о свим битним питањима у граду и целом Пчињском округу.

Народна странка Врање пита градоначелника Слободана Миленковића, који сваког дана све више показује да је човек без сопственог става и морала, као што је то учинио и на данашњој седници, да ли он управља Врањем и да ли своје одлуке доноси самостално.

Ако институције града функционишу самостално и независно од странака и појединаца у партијама, онда би градоначелник требало да одговори и на зашто нису смењени и директор Јавног предузећа "Водовод" Горан Ђорђевић и градски већник за инфраструктуру Дејан Станојевић, звани Дензи, пошто је познато да су обојица одговорни за катастрофално стање саобраћајница у Врању, огроман број рупа на коловозима и велики број уништених улица.

„Водовод“ је у последње три године потпуно финансијски уништен, иако грађани Врања плаћају најскупљу воду у Србији.

Подсећамо да директор „Водовода“ Ђорђевић до данас није одговорио грађанима дао зашто је његова секретарица службено путовала у Београд на два дана и том приликом користила хотелске услуге о трошку предузећа и свих Врањаца.

Народна странка подсећа да је Дејан Станојевић Дензи, на функцију градског већника ступио док се против њега водио кривични поступак због злоупотребе службеног положаја у периоду када је био директор Дирекције за развој и изградњу Врања.

Станојевић је у том поступку првостепено осуђен на две године затвора.

СНС је и данас бахато показао да је изнад закона и да су институције државе искључиво у служби те странке.

Народна странка поручује грађанима Врања да ће ускоро доћи дан када ће напредњаци одговарати за сва непочинства, злоупотребе и огрешења о закон, јер ћемо по промени власти уредити институције тако да буду у служби свих грађана, а не само, као сада, функционера владајућих странака.