Народна странка

Народна странка Трстеник: Угашена филијала Пореске управе – власт СНС-а тера грађане у Крушевац по потврде

Народна странка Трстеник: Угашена филијала Пореске управе – власт СНС-а тера грађане у Крушевац по потврде

Председник Општинског одбора Народне странке Трстеник Владан Миодраговић изјавио је да ће сви грађани, пољопривредници, предузетници и привредници из те општине од данас по сваку потврду Пореске управе морати да путују до Крушевца, а да је локална власт још једном доказала своју неспособност јер није учинила ништа да спречи ту одлуку Министарства финансија.

„Испостава Пореске управе у Трстенику била је од изузетног значаја за све грађане који ће сада, чак и по најобичније потврде, морати да путују 30 километара до Крушевца. Питам локалну власт да ли ће она надокнадити трошкове пута и времена? То би било једино фер решење“, рекао је Миодраговић. 

Миодраговић је додао да је гашење филијале Пореске управе „корак ка томе да Трстеник постане месна заједница Крушевца“.

"У Трстенику је 2011. године отворена испостава царине, а 2014. године враћени су Основни суд  и тужилаштво. Циљ је био да се грађанима олакша живот у Трстенику и да им те институције буду на дохват руке“, подсетио је Миодраговић.

Миодраговић је истакао и да „гашење“ постаје манир Српске напредне странке.

„Нема капиталних инвестиција, али зато све што могу да униште и угасе, напредњаци то и ураде. Угасили су Прву петолетку'', данас гасе Пореску управу, најављује се гашење катастра, па ће на ред доћи и домови здравља по селима и све институције неопходне грађанима. На крају, ако се грађани не покрену, напредњаци ће угасити и последње светло у Трстенику“, навео је Миодраговић.