Народна странка

Народна странка: Основан Општински одбор Тител

Народна странка: Основан Општински одбор Тител

Народна странка основала је Општински одбор Тител, a за председника је изабран Дејан Куља. Оснивачкој скупштини присуствовали су председник и потпредседник Извршног одбора Народне странке Владимир Добросављевић и Владимир Вуковић и повереник за Војводину и председник Градског одбора Борислав Новаковић.

Добросављевић је рекао је да је режим Александра Вучића „олигархија криминалаца“, најближа поретку који је Мило Ђукановић направио у Црној Гори – балканску Колумбију.

„То је модел по којем функционишу СНС и Вучић. Они немају систем вредности, а једини критеријум по којем се воде је апсолутна власт у Србији као територији за пљачку“, рекао је Добросављевић.

Добросављевић је навео да се напредњачком режиму до промене власти не сме дозволити ни месец дана без побуне, јер из Србије годишње одлази 60.000 људи, а умрлих је 36.000 више него рођених.

„Сваки дан без побуне подразумева пљачку пензионера, здравствених радника, безбедносних служби, рекетирање привредника и сељака… Имамо посла са криминалном бандом која мисли да смо толико глупи да може да нам ради шта хоће и да може да нас обесхраби“, рекао је Доборсављевић.

Доборсављевић је истакао да је задатак Народне странке да покаже да Србија има алтернативу потпуно различиту од СНС-а, који се понаша као Турци који пљачкају све што стигну.

„Победа ће доћи брже него што нам се чини. Протести који трају у 60 градова Србије показују да је људима доста овакве власти и да су одлучили да устану. Покренута лавина се неће зауставити док владавина бахатог СНС-а не буде промењена. Мораће да плате цену када падну са власти јер ће то бити гаранција да нам се овакво зло више неће догодити“, рекао је Добросављевић.

Председник Градског одбора Народне странке Нови Сад и повереник за Војводину Борислав Новаковић рекао је да је сигуран да резултат у Тителу неће изостати и да је потребно уложити огроман труд и приљежност.

„Морамо муњевитом политичком акцијом брзо, али не брзоплето, успоставити инфраструктуру Народне странке у Тителу. На руку нам иду околности јер су протести против Александра Вучића утемељени, интензивни и широког опсега“, рекао је Новаковић.

Новаковић је рекао да је Вучић кукавица која је утеривала страх, који сада прераста у гнев, гнев у бес, а бес у очајање, и додао да ће председник Србије убрати горке плодове своје глупе власти, јер је уместо политичких противника добио фанатичне непријатеље, који ће га победити на фер и демократским изборима за које ће се опозиција и грађани изборити.

Вуковић је рекао да је сигуран сам да ће Народна странка бити стожер опозиционог деловања у Тителу и да ће по промени власти преузети одговорност за управљање том општином.

Вуковић је навео да је Општински одбор Народне странке у Тителу седми одбор основан у Војводини, а уз Нови Сад и први у Јужнобачком округу.

Председник општинског одбора у Тителу Дејан Куља рекао је да су грађани у Тителу незадовољни због лошег рада комуналних предузећа, обустављања важних пројеката попут изградње водовода и канализације, гашења суда у Тителу и покушаја гашења локалног дома здравља, као и смањења броја ученика у средњој школи.

„Све је то довело до одласка великог броја људи из Титела, где влада велика незапосленост. То ћемо решити тако што ћемо ојачати Народну странку у Тителу и освојити власт“, рекао је Куља.