Народна странка

Светлана Козић: Недопустиво и недемократско стање у држави

Светлана Козић: Недопустиво и недемократско стање у држави

Посланица Народне странке у Скупштини Војводине Светлана Козић изјавила је да се гласови већ читаву деценију не краду доминантно на изборним местима, и да се притисци, куповине гласова и уцене отказом и којечиме обављају се 365 дана у години на радним местима и по кућама.

„На изборни дан СНС само постави надзорнике око бирачких места где просто евидентира која од жртава јесте, а која није била да гласа. Стање је недопустиво и потпуно недемократско. Ово је један од основних разлога за бојкот“, рекла је Светлана Козић за недељник „Кикиндске“.

Светлана Козић је навела да у овом моменту приоритет не сме да буде појединачно позиционирање политичких организација, јер су елементарни услови за живот достојан човека у Србији угрожени.

„Дошло је до ситуације у којој лични интереси, амбиције, појединачне партије и позиције, не смеју бити најважнији фактор. У Србији звони политичко звоно за узбуну. Или гасимо пожар и спасавамо институције или перемо прозоре док кућа гори, па се наставља трајна евакуација становништва у неке нормалније земље у којима се зна на чему почива држава и то је свима свето, а на којим пољима смеш да се бавиш међустраначким надигравањем“, рекла је Светлана Козић.