Народна странка

Народна странка Раковица: Власт баца огроман новац на беспотребни Раковички фестивал и кич

Народна странка Раковица: Власт баца огроман новац на беспотребни Раковички фестивал и кич

Председник Општинског одбора Народне странке Раковица Никола Сукњаић изјавио је данас да је Раковички карневал беспотребна и бесмислена манифестација и да је напредњачка власт на тај и сличне пројекте у свом последњем мандату потрошила чак 100 милиона динара намењених за културу.

„Позивам власт да престане да новац намењен за културу баца на јефтину забаву и да та средства троши искључиво на развој културе и културно стваралаштво. Подсећам владајући СНС да је Раковица градска општина, а не турска касаба, и да у складу с тим прекину ’грандизацију’ наше општине“, истакао да је Сукњаић.

Сукњаић је навео је напредњачка власт грађанима Раковице нанела огромну штету и није урадила ништа у њиховом интересу, а да је, поврх тога, одлучила и да спроведе „геноцид над културом“.

„Како је могуће да се као програми за развој културе представљају дводневни бесмислени карневал, пржење ајвара, концерт на платоу фабрике гурнуте у стечај, као и трка потпуно неприкладно названа по патријарху Павлу“, упитао је Сукњаић.

Сукњаић је истакао да ће грађани на првим следећим изборима казнити напредњачку власт због лоше политике и катастрофалних резултата, а да ће Народна странка по преузимању одговорности радити на остварењу циља да Раковица постане успешна београдска општина.