Народна странка

Народна странка: Неспособни дилетант Серџо Крстаноски претворио Костолац у гето

Народна странка: Неспособни дилетант Серџо Крстаноски претворио Костолац у гето

Народна странка Костолац позвала је данас председника те општине Серџа Крстаноског и његове сараднике да хитно поднесу оставке због нестанка цеви у власништву општине, вредних више од 10 милиона динара, и јер су неспособни да побољшају неподношљиве услова живота у тој општини, коју су претворили у гето у који је тешко ући а још теже изаћи.

„Неко је једноставно однео и присвојио цеви вредне више од 10 милиона динара, набављене новцем грађана Костолца. Тај новац могао да је да се искористи за градњу приступне саобраћајнице са пратећом инфраструктуром, али су грађани осуђени да због неспособног дилетанта Серџа Крстаноског и даље алтернативним путевима излазе из Костолца, губећи време и новац“, наводи се у саопштењу Народне странке.

Костолац све у последњих неколико месеци све више личи на гето у који је Костолчане затворила неспособна напредњачка власт.

Мост надвожњак у Костолцу, који је део главног прилазног пута, затворен је још у септембру прошле године, а пре неколико дана је због радова затворена и друга приступна саобраћајница, односно део Трудбеничке улице.

Народна странка пита Серџа Крстаноског где је завршио новац намењен за одржавање зелених површина, јер очигледно није потрошен за ту намену, пошто је Костолац сав зарастао у коров.

„Сумњамо да је новац завршио у нечијим џеповима, јер екипа неспособних напредњака у општинског управи не уме да уради ништа друго осим да прими огромне плате које јој обезбеђују сви грађани кроз порез“, наводи се у саопштењу.

Народна странка ће Серџа Крстаноског ускоро послати у политичку историју и коначно уредити општинску власт тако да буде сервис грађана Костолца.