Народна странка

Народна странка Костолац: Политикант Крстаноски поднео оставку да би задовољио Вучићеву сујету

Народна странка Костолац: Политикант Крстаноски поднео оставку да би задовољио Вучићеву сујету

Данашња оставка председника Општине Костолац Серђа Крстаноског није плод моралних вредности јер је исту морао да поднесе још одавно због неиспуњених обећања и катастрофалних последица нестручне и некомпетентне власти, већ је политикантски чин, а све због притиска тајкуна блиских СНС-у.

Уместо да решава нагомилане проблеме које тиште грађане Костолца, овај политикант и партијски апаратчик СНС-а подноси оставку како би побегао од избора који је требало да буду одржани 2021. године, а на којима би био потучен до ногу.

Како српска опозиција бојкотује изборе и како је свестан да на фер и поштеним изборима може да доживи убедљив пораз, то је подносећи оставку спреман да разним марифетлуцима и махинацијама којима је склон побегне од реалности као и његов председник Александар Вучић.

Уместо да се посвети решавању проблема свих грађана, одлазећи председник бежи од грађана и мисли искључиво о личним потребама и задовољава сујету председника своје партије.

Не можемо а да не питамо одлазећег председника да ли су га на тај чин натерали надалеко познати функционери СНС-а Зоран Милојевић Зеља и Лука Петровић?

Зашто за време свог мандата није изградио ново обданиште, које је неопходно Костолчанима?

Зашто није измештен надвожњак?

Зашто није решен проблем Костолачке депоније?

Зашто у Костолцу није решено питање хотела који пропада и постаје ругло наше општине?

Ова и друга питања разјаснићемо на наредним фер и демократским изборима када ћете једном заувек бити одстрањени са политичке сцене.

Зато грађане Костолца позивамо на бојкот избора.

Бојкот ненормалног.

Бојкот Александра Вучића и његове дружине.

Бојкот до победе!

 

Општински одбор Народне странке Костолац