Народна странка

Ралић: Бојкот локалних избора у Косјерићу, нећемо дати легитимитет катастрофалној власти СНС-а

Ралић: Бојкот локалних избора у Косјерићу, нећемо дати легитимитет катастрофалној власти СНС-а

Повереник Народне странке за Косјерић Александар Ралић изјавио је данас да ће Народна странка бојкотовати предстојеће локалне изборе у тој општини, заказане за 28. март.

„Бојкотоваћемо изборе јер они неће бити поштени и слободни. Поред тога, претходна власт се није потрудила да реши проблеме у Косјерићу који су изазвани њеним немаром и незаконитим радом и не би јој требало да давати легитимитет изласком на изборе“, рекао је Ралић.

Ралић је навео да се власт није решила проблеме изазване поплавама, које су начиниле велику штету и због „људског фактора“, што је констатовала и председница Владе Србије Ана Брнабић.

„Намеравају да отворе каменолом на удаљености од једног километра од центра Косјерића, где би камиони пролазили поред средње школе и дома здравља, што није нормално и тиме грађани само губе“, рекао је Ралић.

Ралић је додао да је екологија горуће питање општине Косјерић, али да није решавано, а еколошки покрет који је раније постојао утопио се у СНС.

„Незапосленост кулминира у последње време, није отворено ниједно радно место, није се вратио готово нико ко је отишао да студира у Београд“, рекао је Ралић.