Народна странка

Народна странка Београд: Политички прогон и мобинг у општини Раковица и током ванредног стања

Народна странка Београд: Политички прогон и мобинг у општини Раковица и током ванредног стања

Члан Градског одбора Народне странке Београд Никола Сукњаић данас је најоштрије осудио „политичку дискриминацију и мобинг“ у општини Раковица над председницом Самосталног синдиката у тој општини Весном Џидић Савић, за које је оптужио председника раковичког СНС-а и државног секретара МУП-а Милосава Миличковића.  

Миличковић у времену у којем нам је највише потребна солидарност доказује колико је мали и искомплексиран човек. Весна Џидић Савић није први случај политичке дискриминације и мобинга у општини Раковица, јер су то прошли сви који су се прикључили и Народној странци и осталим чланицама СЗС“, рекао је Сукњаић, а саопштио Градски одбор Народне странке Београд.  

Весна Џидић Савић је дипломирани економиста са лиценцом инспектора и има 22 године радног стажа, а њено радно место је угашено и она је премештена да буде „школицајац“ на улици, односно на „радно место послова безбедности деце при основним школама“.

„Апелујем на раднике општине Раковица, на честите људе и професионалце у свом послу, да уздигну главе и да се сви заједно одупремо накарадном систему и да заједно сменимо неспособне, некомпетентне и надасве искомплексиране људе. Само заједно то можемо“, рекао је Сукњаић.

„Гарантујем радницима да више никада неће бити понижени, да их никада нико неће приморавати да ботују, иду на страначка окупљања и одвајају део плате за странку, него ће бити плаћени за свој посао који ће професионално и поносно обављати“, закључио је Сукњаић.