Народна странка

Општински одбор Народне странке Гроцка: Напредњачка локална власт крива за катастрофу у Гроцкој

Општински одбор Народне странке Гроцка: Напредњачка локална власт крива за катастрофу у Гроцкој

Катастрофа која је задесила грађане на југу општине Гроцка је вероватно највећа природна непогодна у последњих неколико деценија, штета је велика и сви би требало да помогнемо у оквиру својих могућности, саопштава Општински одбор Народне странке Гроцка.

Међутим, већа је катастрофа локална власт СНС-а и њених трабаната, која за шест година није урадила ништа добро за наше грађане, осим за саму себе.

Иако смо имали сличну ситуацију пре пар година и дата су обећања да ће се потоци очистити, кишни одводи средити, обећања су, као по обичају, била лажна, што је довело до ове катастрофе.

Апсолутни и једини кривац за огромну штету која је начињена је бахата локална власт на челу са Драгољубом Симоновићем, која је морала да очисти потоке и канале и да уреди канализациону мрежу.

Јефтини маркетиншки трикови са сликањем у гуменим чизмама и вожња трактором више не пролазе код народа.

Позивамо грађане да инсистирају на томе да се штета надокнади, а власт да почне да ради свој посао, а не да се вози са мотоциклистима, слика са мисицама или доводи своје певаче, те новац грађана намењен за инвестиције не троши на своја примитивна задовољства.

Општински одбор Народне странке Гроцка