Народна странка

Вербални напади на чланове Народне странке Петровац на Млави

Вербални напади на чланове Народне странке Петровац на Млави

На друштвеним мрежама су се појавиле лажне странице и профили који су упутили отворене претње члановима и симпатизерима Народне странке Петровац на Млави. Повереник Народне странке у Петровцу  Иван Стевановић тражи од полиције да хитно реагује и процесуира починиоце овог кривичног дела и тиме спрече да се над присталицама Народне странке изврши било какво насиље.

Повереништво истиче да је, осим упућених претњи, осванула и лажна вест о припремању опозиције за оружани напад на предсеника Србије. Народна странка подсећа да су сви чланови противници било које врсте насиља и одбацује ове бесрамне оптужбе. 

Занимљиво је да се ове ствари дешавају у тренутку када на видело излазе разлиците малверзације и проблеми владајуће странке које овим путем покушавају да дискредитују и омаловаже протесте и борбу за бољи живот свих грађана, насупрот гомили проблема на локалу и у држави. Сензационалистичке наслове о наводној угрожености Алексаандра Вучића шире и пласирају незадовољни чланови СНС-а и њима блиски људи, а све у циљу гушења демократије, слободе и протеста који показују суштину диктаторске власти СНС-а.