Народна странка

Крупањ: Хоћемо игралиште за децу уместо манифестација преко којих власт “пере” новац

Крупањ: Хоћемо игралиште за децу уместо манифестација преко којих власт “пере” новац

Руководство општине Крупањ, на челу са Иваном Исаиловићем ће  за потребе ,,Културног лета” из буџета издвојити 4 000 000 динара, док ће приход од манифестације бити нула. Наравно, таква расподела новца не важи за Исаиловића и његове сараднике. Опште је познато да ће они преко својих сумњивих угоститељских објеката “зарадити” велику своту новца, као што је био случај и прошле године.

На захтев многобројних родитеља, а посебно мајки, желимо да упитамо бахату локалну власт зашто не мисле на наше најмлађе?

Срамотно је да у Крупњу постоји само једно игралиште, које притом није нимало безбедно нити функционално. Неки од недостатака игралишта су исушено тло, нема травнате површине, поломљене клацкалице и љуљашке… Апсурд је што се то игралисте налази на педесет метара од бине на којој се одвија ,,Културно лето" и двадесет метара од позоришне сале.

Захтевамо да се у најкраћем року уреди постојеће и изгради бар још једно игралиште за децу. Такође, апелујемо на локалну власт да, за промену, ураде нешто што је у интересу грађана и већ једном престану да све подређују свом личном интересу.
 
Слађана Грбић
председница ОО Народне странке Крупањ