Народна странка

Народна странка Бујановац: Власт својим потезима тера суграђане да оду из општине

Народна странка Бујановац: Власт својим потезима тера суграђане да оду из општине

Поводом усвајања буџета општине Бујановац и његовог ребаланса као и расподеле новца из координационог тела Народна странка мора да реагује и укаже на то да нажалост државни органи помажу Србима да што пре оду из општине Бујановац.

Како је могуће да од 1,3 милијарде динара колики је општински буџет за ову годину у српским срединама није планирано да се уложи ни 20 одсто? Како је могуће да се од 106 милиона динара из координационог тела у српским срединама за пројекте издвоји само 25 милиона.

Када је председник Вучић у предизборној кампањи обилазио Бујановац грађани су добили обећање да ће се боље живети, да ће југокопова кланица поново прорадити, да ће народ у Бујановцу боље живети. Шта је било са тим обећањима и зашто имамо из дана у дан све тежу ситуацију и лошији живот где молимо да се очисти снег, пусти вода а о путевима и да не причамо.

Имамо 10 одборника из редова СНС-а у општинском парламенту и посланика у републичком, зашто се не огласе и оно што су обећавали народу не испуне. Зар је могуће да они не виде оно што обичан народ види?

Уколико се хитно нешто не промени у бујановачкој општини ће остати онолико Срба колико је сада у Прешеву.

Ћутање је исто што и одобравање. Господине Митровићу, имате могућност да спречите, а не да лечите. Да ли је важнија посланичка плата и ћутање или је важнији бољи живот суграђана? Опозиција у Бујановцу као и у целој Србији мора увек да указује на нешто што је тако очигледно.

Народна странка Бујановац