Народна странка

Смедеревска Паланка: Активисти СНС-а претукли функционера Народне странке Игора Миленковића

Смедеревска Паланка: Активисти СНС-а претукли функционера Народне странке Игора Миленковића

Група насилних активиста Српске напредне странке претукла је данас шефа изборног штаба Народне странке у Смедеревској Паланци Игора Миленковића.

Напад се догодио у касним поподневним часовима, неколико сати након посете председника Народне странке Вука Јеремића Смедеревској Паланци, а у време боравка Ане Брнабић у том граду.

Ово је одговор Александра Вучића на то што смо открили његову тајну вечеру са Хашимом Тачијем прошлог уторка у Паризу, као и састанке у Њујорку, које је покушао да сакрије од јавности.

Овај напад је кулминација кампање застрашивања и претњи у Смедеревској Паланци, за чије спровођење су задужени потпредседник Извршног одбора СНС-а Бранко Маловић и његова батинашка банда из јужног Баната.

Криминалцима из СНС-а поручујемо да ће их стићи рука правде и да ће сви до једног одговарати за сва кривична дела која су починили, наредили или инспирисали.

Позивамо грађане Смедеревске Паланке да остану мирни и да не одговарају на провокације, већ да се масовним изласком на биралишта 25. марта одупру фашистичким методама Вучићевог режима.

Председник Народне странке Вук Јеремић одржаће сутра у подне ванредну конференцију за новинаре поводом овог доагађаја.