Народна странка

Народна странка Београд: Државни органи да се одупру притиску и реше случајеве криминалних ликвидација

Народна странка Београд: Државни органи да се одупру притиску и реше случајеве криминалних ликвидација

Народна странка изражава забринутост због повећаног броја мафијашких ликвидација у Београду и угрожавања безбедности грађана престонице. Због тога позивамо надлежне државне органе да се одупру политичком притиску и најхитније реше случајеве криминалних ликвидација у Београду.

Београд личи на онај Београд деведесетих када су на власти били исти они који и сада владају Србијом. Преко деведесет мафијашких ликвидација у Београду од 2012. године до данас од чега је већина неразјашњених, доводи у сумњу више пута најављивану борбу против организованог криминала, али и указује на то да Београдом владају криминални кланови. Ово је  град у коме владају режимске паравојске којима режим галантно даје сагласност да се у међусобним обрачунима изборе ко ће пред којом школом продавати дрогу. А за то време становници Београда у дугачким редовима испред ковид амбуланти читају како им Весић нуди да се напоје здрављем, безбедносћу и просперитетом на његовим фонтанама.

То је заслуга режима Александра Вучића и његових пиона Стефановића и Вулина.

Позивамо Републичког јавног тужиоца Загорку Доловац да тужилаштво коначно крене да ради оно за шта их грађани плаћају или да поднесе оставку јер њеном неспособношћу и нерадом грађани престонице доведени су у опасност. Она својим понашањем вређа и све професионалце у МУП-у, бездедносним службама и тужилаштву који чине велику већину и поштено раде свој посао.

Народна странка Београд