Народна странка

Ковачевић: Јагодина више неће зависити од локалног спахије и његовог увредљивог личног бакшиша

Ковачевић: Јагодина више неће зависити од локалног спахије и његовог увредљивог личног бакшиша

Народна странка наставља ширење мреже у читавој Србији и та активност ће бити настављена и током изборне кампање.  

У пуној сали Поморавског округа у Јагодини одржана је оснивачка скупштина Градског одбора Народне странке.

Потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић рекао је да будућност ниједног града, па ни Јагодине, не зависи од добре воље локалног спахије који ће се разметати парама пореских обвезника делећи увредљиви лични бакшиш унесрећеним и болесним људима.

„Јагодина је град који има свој људски потенцијал, што је доказивала и у ранијим периодима и ускоро ће бити ослобођена од самовоље политичког примитивизма и индивидуалног незнања и предата у руке људима који ће је водити на начин на који град који какав је Јагодина то и заслужује, развијајући властити потенцијал и градећи будућност на компаративним предностима које Јагодина свакако има“, рекао је Ковачевић.

Поред Ковачевића, скупу су присуствовали и први потпредседник Народне странке Мирослав Алексић, потпредседник Никола Јовановић и председник Извршног одбора Народне странке Владимир Добросављевић,

За председника Градског одбора Народне странке у Јагодини изабран је инжењер телекомуникација Дарко Радовановић, а за потпредседнике докторка Сузана Матејић и млади адвокат Милош Живановић.
На скупу је истакнуто да ће Народна странка бити стожер окупљања опозиције у Јагодини и опозицији је упућен позив за уједињен наступ на локалним изборима 2020. године.