Народна странка

Бранићемо СПЕНС још јаче, примитивни напад СНС јуришника нас није поколебао

Бранићемо СПЕНС још јаче, примитивни напад СНС јуришника нас није поколебао

Народна странка наставила је и овог викенда у Новом Саду акцију „Ко руши СПЕНС, руши Нови Сад“, коју је својим потписима подржао велики број Новосађана.

Катица Бенгин и Борислав Новаковић

 

Акцију су, између осталих, подржали и бивши председник Владе Војводине Бојан Пајтић, посланица Скупштине Војводине Катица Бенгин, потпредседник војвођанског парламента Иван Стијеповић и познати новинар Душко Богдановић.

Повереник Народне странке за Нови Сад Борислав Новаковић изјавио је да ће Народна странка још јаче наставити да се бори против намере режима да сруши СПЕНС и стадион ФК Војводине, упркос бруталним нападима СНС јуришника.

Борислав Новаковић и Душко Богдановић

 

„Велики број потписа грађана за нашу петицију против рушења СПЕНС-а показује да смо на правом путу. Бахатост и примитивизам СНС јуришника није поколебала ни Народну странку ни Новосађане“, рекао је Новаковић, који је и бивши градоначелник Новог Сада.

Новаковић је истакао да СНС батинаши, који су недавно покушали да спрече потписивање петиције, нису обрукали само себе, него су послали и ружну слику из Новог Сада.

Иван Стијеповић и Борислав Новаковић

 

„То није Нови Сад. Зато ћемо наставити борбу против одлуке формалног градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића и стварног градоначелника Андреја Вучића да сруше СПЕНС и стадион ФК Војводине. Само, овог пута, још жешће и интензивије“, рекао је Новаковић.