Народна странка

Проглашена „Народна листа – кључ за победу“ коалиције Народне странке, Нове Србије и Покрета Живим за Србију

Проглашена „Народна листа – кључ за победу“ коалиције Народне странке, Нове Србије и Покрета Живим за Србију

Градска изборна комисија (ГИК) Београда прогласила је вечерас листу „Народна листа – кључ за победу“ (Народна странка – Владимир Гајић – Нова Србија – Велимир Илић – Покрет Живим за Србију – др Јована Стојковић) за изборе за Скупштину Београда, заказане за 2. јун.

Листа „Народна листа – кључ за победу“ поднета је осма по реду.

Председник Народне странке и кандидат листе „Народна листа – кључ за победу“ за градоначелника Београда Владимир Гајић позвао је раније данас Београђане да гласају за ту коалицију и најавио да ће од понедељка кренути у изборну кампању.

„Главне теме наше коалиције у кампањи за београдске изборе су борба против корупције, саобраћај, загађење и побољшање положаја ратних ветерана и ратних војних инвалида“, рекао је Гајић новинарима после подношења листе.

„Надамо се да ћемо заслужити поверење и гласове Београђана. Свим конкурентима желимо све најбоље у кампањи, нека буде како ће народ одлучити“, додао је Гајић.

Гајић је истакао да је Народна странка била кључ за победу опозиције у Београду и на децембарским изборима и да би „то требало препознати и приликом гласања на изборима 2. јуна“.