Народна странка

Гајић: Глас за Народну листу - кључ за победу опозиције у Београду

Гајић: Глас за Народну листу - кључ за победу опозиције у Београду

Председник Народне странке и кандидат за градоначелника Београда коалиције „Народна листа – кључ за победу“ Владимир Гајић изјавио је данас да је глас за ту листу на београдским изборима 2. јуна „једини начин да опозиција победи у Београду“.

„Зато смо нашу коалицију назвали ’Народна листа – кључ за победу’ и позивам све Београђане да гласају за нашу листу под бројем осам. Надамо се да ће опозиција победити и да ћемо показати оно што знамо јер имамо компетентне, стручне и озбиљне људе који су кандидати на нашој београдској листи и листама у београдским општинама“, рекао је Гајић новинарима у центру Београда, где је почела изборна кампања те коалиције за београдске изборе.

„Показаћемо Београђанима да њихови проблеми могу да буду решени на бољи начин“, додао је Гајић.

Коалицију „Народна листа – кључ за победу“ чине Народна странка, Нова Србија и Покрет Живим за Србију.

Председница Покрета Живим за Србију Јована Стојковић рекла је да се та коалиција залаже да здравствена заштита буде ефикаснија и доступнија и да би посебну пажњу требало посветити деци са посебним потребама, ратним ветеранима, особама са инвалидитетом, као и младима али и старима који немају одговарајуће установе за збрињавање болесних у терминалним фазама или деменције.

„Као психијатар и лекар ангажоваћу се на формирању градског тима који ће у сарадњи са полицијом и тужилаштвом онемогућити доступност дроге деци школског узраста. Ратни ветерани морају имати олакшице. Смањићемо загађење ваздуха како би град био безбедан за живот и како бисмо заштити здравље грађана“, рекла је Јована Стојковић.

Представник Нове Србије Небојша Ћосић позвао је грађане да гласају за коалицију „Народна листа – кључ за победу“ и навео да ће та листа бити највеће изненађење београдских избора, заказаних за 2. јун.