Народна странка

Народна странка Зрењанин: Власт продужава рокове, не завршава ниједан пројекат, грађани испаштају

Народна странка Зрењанин: Власт продужава рокове, не завршава ниједан пројекат, грађани испаштају

Народна странка Зрењанин је претходних дана тражила информације од јавног значаја о тиму који је саставио градоначелник, а који би требало да се бави проблемом са фабриком воде. Додатних 40 дана је тражено да се сакупе информације ко чини тај тим, које су њихове референце, колико нас кошта тај подухват. 

Почетком октобра изненадило нас је лоше време, више зимско него јесење. Људи се смрзавају по становима, школарцима у "2. октобру" су због хладноће скраћени часови, предшколци у вртићу у насељу Ружа Шулман нису изузетак- и код њих је хладно! Зашто је тако? Зашто су радови на реконструкцији топловода кренули касно, зашто се продужују рокови за довршетак радова? Зашто се поправљајући једно, квари нешто друго? Зашто су (опет) оштећене водоводне цеви приликом реконструкције топловода? Ако бисмо тражили информације од јавног значаја ко је одговоран за те пропусте, да ли би опет био тражен продужени рок за тај посао? 

Зашто се у нашем граду продужују рокови за све што је од виталног значаја за нормално функционисање живота?
 
Народна странка Зрењанин пита зар се не зна ко, где, на основу којих  квалификација и за коју плату ради у градским предузећима? Зар ми немамо одговарајуће кадрове за руковођење градом, већ нам се намеће сад већ други помоћник градоначелника из Београда. Колико нас коштају два смештаја, дупли путни трошкови, накнаде за одвојен живот и сви остали намети за људе који "помажу" градоначелнику?

Народна странка Зрењанин