Народна странка

Народна странка Зрењанин: Избори за Савете месних заједница пуни нерегуларности

Народна странка Зрењанин: Избори за Савете месних заједница пуни нерегуларности

У општини Зрењанин се у неким месним заједницама за непуне две недеље, тачније 5. фебруара 2023. одвијају избори за Савете месних заједница. Ништа необично, рекли би неки, а ништа даље од нормалног у том чину нема. 

Потпуно активирање сваког шрафића у механизму званом СНС, изборни штабови, бирачки спискови, кампања од врата до врата, дељење помоћи социјално угроженим категоријама, обећавање кула и градова... У најмању руку, као да су председнички или парламентарни избори, а не потпуно минорни, за институцију која је готово потпуно изгубила самосталност одлучивања. Чини се да су ови избори само једна проба неких (скорашњих) већих избора који нам следе, па је напредњацима важно да виде где су "танки", шта морају да поправе, како се не би обрукали пред принудном управом града, али и да бар мало порасту у очима великог вође!

Оно што је заиста важно у случају ових избора, тј њихових резултата је јасно декларисање људи који су узданице, перјанице и главни играчи локалних одбора владајуће странке. Знамо да ништа неће урадити за добробит својих комшија, али ће себе јасно сврстати на листу оних који ће, сменом овог режима и променом система, морати да се поздраве са било каквим политичким ангажманом у будућности у својим локалним срединама. 

Народна странка позива мештане Банатског Деспотовца, Елемира, Лазарева, Лукиног Села, Перлеза, Томашевца, али и градских месних заједница Соња Маринковић, Берберско Болница и Никола Тесла, да нам се обрате уколико виде било какву неправилност у бирачким списковима, на бирачким местима и у њиховој околини, да покажу да имају достојанство и не желе једноумље које нам се пласира као пожељан начин размишљања и живљења.

Слободно нас контактирајте на 
телефон: 023601559,
имејл: зрењанин@народна.орг.рс 
или нас потражите у канцеларији градског одбора Народне странке на адреси Житни трг 2 у Зрењанину

Наташа Велемир
председница ГрО Народне странке Зрењанин