Народна странка

Народна странка Зајечар: Срамне одлуке одборничке већине

Народна странка Зајечар: Срамне одлуке одборничке већине

Градски одбор Народне странке у Зајечару најоштрије осуђује бесрамну одлуку одборника већине у Скупштини града Зајечара, којом су драстично поскупеле поједине комуналне услуге. Наиме, поскупљење цена даљинског грејања за скоро 50 одсто, изношење смећа за 31,65 одсто, као и цена гробљанских услуга за скоро 40 одсто, представља директан атак на кућни буџет већине Зајечараца, чија су просечна примања испод републичког просека.

Ова и оваква безобзирна одлука је само наставак штетних потеза неспособне, корумпиране и бахате антизајечарске градске власти предвођене СНС-ом, која је још једном показала да не води рачуна о својим грађанима, већ своју неспособност покрива свакомесечним поскупљењима свега и свачега из домена њене надлежности (грејање, изношење смећа, гробљанске услуге, паркинг, цене градског превоза). СНС за 10 година своје апсолутне власти у нашем Зајечару није довела ниједног јединог инвеститора, али се зато под њиховом влашћу наш град скоро преполовио и девастирао у сваком погледу-економском, културном, образовном, спортском, еколошком и естетском, чиме се њихова погубна власт из дана у дан потврђује као најгора, најштетнија и најнеспособнија у његовој историји!

Иако су и сами свесни, да им је ово поледњи мандат у власти, највиши носиоци власти у нашем Зајечару, исто тако морају да буду свесни да им ми ЗАЈЕЧАРЦИ, уништавање нашег града никад нећемо опростити, а да ће сви они који су учествовали у томе, за то и одговарати, без изузетка!

Народна странка Зајечар