Народна странка

Народна странка Зајечар: Градоначелник злоупотребљава паљење аутомобила за обрачун са опозицијом

Народна странка Зајечар: Градоначелник злоупотребљава паљење аутомобила за обрачун са опозицијом

Као што је познато, Народна странка Зајечар је осудила вандалски чин паљења аутомобила у центру града, као и сваки вид насиља, те ће се увек залагати да починиоци кривичних дела буду приведени правди, како би наш град био безбедан и миран за живот сваком појединцу! Такође, поздрављамо ефикасан рад ПУ Зајечар на расветљавању овог немилог догађаја.

Међутим, сведоци смо да нелегитимни градоначелник Бошко Ничић сакривен у „мишију рупу“ преко једне друштвене мреже злоупотребљава овај немили догађај у политичке сврхе, како би се обрачунавао са опозицијом у нашем Зајечару, и то на најприземнији начин, вређајући и називајући најпогрднијим изразима припаднике опозиционих странака, користећи речник који никако не одговара човеку његових година. Зато, позивамо Бошка Ничића да се макар мало уозбиљи и упристоји.

Исто тако, свесни смо да је Зајечар један од градова где СНС најлошије стоји у Србији, те нелегитимни градоначелник и члан председништва СНС-а „мора“ својом бахатошћу и острашћеном реториком да се доказује свом шефу А. Вучићу, поготову што је и он сам свестан да је презрен од врха своје странке јер је он за њих изнуђено политичко решење, пошто остали на државним јаслама добро ухлебљени фунционери СНС-а у Зајечару, како и он сам каже, мирно спавају.

Уместо вређања грађана Зајечара, Народна странка у Зајечару позива Бошка Ничића да одговори истим тим грађанима на нека од бројних питања:

  • Докле ћете да штитите и противзаконито држите вашег пулена на челу ЈКП „Водовод“ Зајечар, човека који има више кривичних пријава и судских процеса него година радног стажа, и који је од најважнијег јавног предузећа у граду направио приватну прћију, у коме се свакодневно према одређеном броју радника спроводи мобинг и прети отказима;
  • Докле ће већ чувени „Аптив“ да буде „чардак ни на небу ни на земљи”?
  • Зашто игноришете чињеницу да је затворена млекара?;
  • Зашто инвеститори у широком луку заобилазе Зајечар?;
  • Зашто срозовате „Гитаријаду“, која је симбол нашег града?;
  • Зашто ћутите на чињеницу да је наш Зајечар у зони директног штетног утицаја од стране „Zijin-a“?

Прекините да обмањујете и вређате интелингецију Зајечараца обећавајајући стотине милиона евра непостојећих инвестиција, јер у то ни сами не верујете.

Можда за нелегитимног градоначелника „предаја није опција“, али за нас у Народној странци у Зајечару „ПРОПАДАЊЕ И УНИШТЕЊЕ ЗАЈЕЧАРА НИЈЕ ОПЦИЈА“, зато поручујемо, након смене ове у историји Зајечара најгоре СНС власти обећавамо да ће сви одговорни за пропадање нашег града одговарати без изузетака.

Народна странка Зајечар