Народна странка

Народна странка Зајечар: Зашто ћути Бошко Ничић?

Народна странка Зајечар: Зашто ћути Бошко Ничић?

Сведоци смо ових дана да наш град потреса афера након хапшења по налогу Посебног одељења за сузбијање корушције ВЈТ у Нишу бившег в.д. директора „ЈКП Водовод“, о чему су извештавали бројни медији у Србији. Једини који ћути, сакривен у мишију рупу је градоначелник Зајечара, па ГрО Народне странке у Зајечару поставља отворено питање: Зашто ћути Бошко Ничић?

Још 4.12.2020. године Народна странка на конференцији за медије у Зајечару упознала је јавност о незаконитим радњама и недомаћинском пословању у Зајечарском водоводу које је највеће и најбитније јавно предузеће у граду, али тада, као и сада након хапшења бившег в.д. директора, исти тај градоначелник се неоглашава, иако је у политичком смислу у Зајечару "мали Вучић“ који се о свему пита, па је самим тим и најодговорнија политичка фигура за стање у граду!

Уместо да изађе пред грађане и изнесе свој став, он обавештава грађане о тривијалним догађајима.

Наиме, грађане Зајечара уопште не занима шта се крчка у његовом котлићу на његовој хацијенди, нити ко му цепа и носи дрва за огрев, већ их занимају и брину хладни радијатори, мрак на нашим улицама као и право стање у свим јавним предузећима и установама, које ова неспособна, бахата и корумпирана СНС власт систематски уништава из дана у дан.

Можда је „почасна СНС грађанка Зајечара“ Зорана Михајловић по први пут у праву када каже да многи искоришћавају СНС као свој „џубокс“ за бахаћење и богаћење, у чему је и сама саучесник, јер све вас добро познаје.

Народна странка поручује да се ближи дан када ће вас упознати и правосудни органи због уништавања нашег Зајечара!

Народна странка Зајечар