Народна странка

Народна странка Врање: Одбијена кривична пријава против СНС батинаша

Народна странка Врање: Одбијена кривична пријава против СНС батинаша

Народна странка Врање обавештава јавност да је Више јавно тужилаштво у Врању експресно одлучило по приговору на одлуку Основног јавног тужилаштва, где је одбијена кривична пријава председника и потпредседника Градског одбора Народне странке Врање, Ђорђа Ристића и Драгана Павловића, а против четворице батинаша из СНС, где је Више јавно тужилаштво само потврдило одлуку Основног.

Овом одлуком је Више јавно тужилаштво и коначно ставило тачку на случај бруталног пребијања наших функционера од стране активиста СНС, чиме је свесно и дефинитивно заташкало овај случај омогућјући батинашима да се некажњено извуку. Уместо да је Више тужилаштво наложило Основном да ваљано обави истражне радње и прибави снимак са сигурносних камера Народног универзитета у Врању, оно се као другостепени и корективни орган такође ставља у заштиту СНС силеџија и у коначници заташкава овај случај, с обзиром на то да више никакав редован правни лек по овом предмету није дозвољен.

Ми из Народне странке питамо Вишег јавног тужиоца Данијелу Трајковић, која је донела овакву срамну одлуку, шта то има на снимку сигурносних камера  Народног универзитета па се снимак толико крије? Шта би се то још могло видети на том бирачком месту, осим бруталног пребијања наших функционера у дворишту испред наших просторија. Зашто је тај фамозни снимак толико експлицитан и шта би још могао да открије поред тог напада, а што јавност и органи гоњења не би смели да виде?

Ово је само још један пораз правде и закона и потврда да и Основно и Више јавно тужилаштво у Врању, након промене ове власти, морају бити предмет закона о лустрацији, као институције које су у Врању најзаслужније за разарање правног система Србије, штитећи батинаше и разне друге криминалце са чланском картом Српске напредне странке.

Ми оваквом одлуком слуга напредног режима нисмо изненађени али овакав бруталан начин кршења закона од стране институција које би закон морале да штите и спроводе нећемо заборавити, а спроводиоци оваквог монтираног процеса ће морати да одговарају пред законом одмах након пада овог режима којег слугерањски штите. 
Овога пута неће бити опроста. То вам Народна странка обећава!

Народна странка Врање