Народна странка

Народна странка Врање: Неспособност Миленковића је чињеница, а не говор мржње

Народна странка Врање: Неспособност Миленковића је чињеница, а не говор мржње

Поводом одговора Социјалдемократске партије Србије на наше саопштење, у коме се наводи да смо вређали градоначелника, желимо да поручимо да су увреде и говор мржње одлика Српске напредне странке, њихових партнера, а не нас. У претходном саопштењу смо истакли да ће градоначелник Слободан Миленковић остати упамћен по својој неспособности. Ако нисмо у праву, нека нас демантује. Нека уради нешто за наш град. Позивамо чланове СДПС-a да поново прочитају саопштење у коме смо се служили само чињеницама, а не погрдним речником. 

СДПС говори о некаквом победничком тиму. Међутим, ова странка још ниједном није изашла на изборе самостално или пак у коалицији где ће име, програм и политика странке (ако уопште постоји) бити видљиви и препознатљиви. Уз СНС, социјалдемократе су изгубиле идентитет у потпуности.

Грађани Врања на својој кожи осећају политику ове власти. Виде колико нам је град економски јак самим погледом у сопствене новчанике, а о лепоти ваших инфраструктурних достигнућа не можемо да говоримо, с обзиром на то да до сада ништа није урађено.

Уместо што социјалдемократе стају у “одбрану” Миленковића, нека се, као коалициони партнери, потруде да зауставе пропадање нашег града. Бојимо се да је члановима СДПС-а ипак битније да се што више огребу о државну касу.

Градски одбор Народне странке Врање