Народна странка

Народна странка Врање: Позориште тужило преминулог уредника и глумца Сашу Стојковића Бабачка

Народна странка Врање: Позориште тужило преминулог уредника и глумца Сашу Стојковића Бабачка

Народна странка Врање најоштрије осуђује нецивилизовано, нељудско и крајње апсурдно понашање руководства позоришта "Бора Станковић" које је постхумно поднело тужбу против свог бившег запосленог и уредника портала Инфо Врањске Саше Стојковића Бабачка.

Овакав нељудски и сраман чин над покојним Стојковићем нам говори да напредњацима ништа није свето, с обзиром на то да је директор позоришта кадар Српске напредне странке, тако да ни покојног човека и неколико месеци након његове смрти не остављају да почива у миру. 

Такође, ова апсурдна тужба представља удар и притисак на породицу покојног Стојковића, односно његове наследнике, као и на портал Инфо Врањске, који је и након његове смрти наставио да постоји и да се бави актуелним темама у пчнињском округу, а сви знамо да је тај портал кост у грлу напредњака.

Народна странка Врање пружа пуну и безрезервну подршку породици покојног Саше Стојковића Бабачка, а напредњацима поручујемо да се стиде својих поступака, иако знамо да они стида немају.

Због оваквих и сличних нељудских поступака режима реваншизам ће бити незаобилазна тачка коренитих промена које ће се ускоро десити на политичкој сцени Србије.

Народна странка Врање