Народна странка

Народна странка Врање: Миленковић и Ђорђевић да поднесу оставке због проблема у Спортском савезу

Народна странка Врање: Миленковић и Ђорђевић да поднесу оставке због проблема у Спортском савезу

Градски одбор Народне странке Врање пружа пуну подршку радницима Спортског савеза у остварењу њихових права проистеклих из радног односа и најоштрије осуђује понашање градских челника који су блокирали рад Градске управе у намери да избегну сваки сусрет са овим људима.

Понашање градоначелника Врања Слободана Миленковића и градског већника за спорт Ненада Ђорђевића постаје крајње дрско и бизарно јер су исти, у маниру сваког бахатог напредњака, приватизовали Градску управу и подредили је својим личним интересима, те уместо да зграда Градске управе буде место где се дијалогом решавају сви проблеми грађана, иста је постала стециште искомплексираних ликова са елементима шпанске сапунице.

Градоначелник Миленковић и већник Ђорђевић уместо да се суоче са оштећеним радницима Спортског савеза исти, уз помоћ стражњих врата и разноразних споредних пролаза за случај опасности, беже од њих, покушавајући тако да побегну од проблема који су сами проузроковали. Овакав кукавичлук и безобразлук највиших градских функционера није запамћен у историји овог града.

Народна странка Врање позива Слободана Миленковића и Ненада Ђорђевића да због своје неспособности да се суоче са проблемима које су сами изазвали поднесу оставке на својом функцијама, а оштећеним радницима пружамо пуну подршку у намери да истрају у остварењу својих права.

Народна странка Врањe