Народна странка

Народна странка Трстеник: Локална власт формирана по диктату из Крушевца

Народна странка Трстеник: Локална власт формирана по диктату из Крушевца

Општински одбор Народне странке Трстеник, поводом избора новог руководства ове општине, истиче да је на нелегитимним изборима изабрана управо таква – нелигитимна власт.

"Сада је јасно да је политика ове власти да се обесмисли све што постоји. Обесмислили су изборе на којима су се такмичили сами против себе. Општину су преузели да воде људи који су ту само да би задовољили личне интересе. На месту председника општине нашла се Милена Турк која за осам година мандата као посланица у Скупштини РС није урадила апсолутно ништа за Трстеник, сем што је у општини запослила свог мужа. Поставља питање како ће са ове нове и ниже позиције, урадити било шта за грађане Трстеника", рекао је председник одбора др Владан Миодраговић.

Он је истакао да је Трстеник званично постао месна заједница Крушевца, где се одлуке у ствари доносе. 

"Нема правих избора у Трстенику. Грађани више не бирају своје представнике, него се то ради тако што главешине из Крушевца постављају своје послушнике да воде Трстеник. Управо то је случај са Миленом Турк, а колико њеним главешинама из СНС-а није битан Тртсник доказује и то да наш град после 30 година нема представника у Скупштини Србије".

Из ОО Народне странке Трстеник поручују да ће Народна странка остати доследна у борби за фер и поштене изборе на којима ће грађани знати за кога гласају и након којих нико са стране неће моћи да кроји живот грађанима Трстеника.