Народна странка

Народна странка Трговиште: Локалну власт формирао један човек

Народна странка Трговиште: Локалну власт формирао један човек

На место председника општине Трговиште послављена је Миљана Стојановић  Златановић (СНС). Међутим, када ставимо по страни све те њихове махинације и изборне тактике, у Трговишту се зна ко је формирао власт и ко ће се даље питати о судбини целокупне општине. Новоизабраној председници ће бити везане руке и мораће да буде послушник бившег председника општине, а данас народног посланика Ненада Крстића као што је то у већини градова у Србији. 

Листу СНС-а за одборнике Крстић је правио по својој жељи, тако да се на тој листи налази нешто више од 60% одборника коју су му лојајни и са којима може у сваком тренутку да мења и поставља ново руководство па и председника општине. 

У Трговишту је највећи проблем опстанка места и задржавања људи, јер оваквом до сад погубном политиком општина је на дну привредног и економског развоја, а супротно томе је на врху профитирања појединаца из врха локалне власти. Сви су они себе збринули и ситуирали изван граница Трговишта, а суграђане који живе у немаштини и беди држе као жртве на уговорима о делу и раду и уцењују их и лажу од избора до избора.

Нама ће и даље општином и местом управљати људи који неће живети у Трговишту. Нама требају људи који су одлучили да живе, граде и деле судбину са народом,  људи који ће на сваки проблем гледати као свој лични и решавати га најбоље што могу. Људи који ће обезбедити бесплатан вртић и уџбенике за све ђаке којих је из године у годину све мање у основним школама управо због исељавања и миграције људи у потрази за бољом егзистенцијом. 

Народну странку Трговиште воде људи који су одлучили да живе и раде у Трговишту, за разлику од актуелне власти коју занима само богаћење на рачун суграђања након чега беже у неки други град са истом намером пљачкања народа. Решење постоји за све Пчињане, зато позивамо све храбре људе који мисле својом главом и не дозвољавају да има неко вређа интелигенцију да се прикључе Народној странци и да се заједно изборимо за нашу oпштину Трговиште и нашу Пчињу. 


Општински одбор Народне странке Трговиште