Народна странка

Народна странка Суботица: Због неодговорног вођења железничког транспорта грађани испаштају

Народна странка Суботица: Због неодговорног вођења железничког транспорта грађани испаштају

Само дан након што су исклизнула три вагона-цистерне са пропаном у Суботици, саобраћај испод подвожњака у улици "Максима Горког" је блокиран што је довело до колапса у саобраћају у поподневним часовима.

Као што смо претходно упозоравали, затварање најфреквентније улице у граду за реконструкцију подвожњака и изградњу брзе пруге Београд-Будимпешта, биће огроман логистички проблем за грађане Суботице што ће довести до стварања великих гужви у саобраћају.

Данас смо видели директне последице оваквог  неодговорног вођења железничког транспорта и неадекватног спровођења сигурносних мера. Покушајте да замислите како ће град изгледати уколико се саобраћај на овој деоници затвори на чак 10 месеци како је најављено!

Питамо се да ли ће и ако хоће, када ће, неко да одговара за штету коју су грађани Суботице претрпели данас. Да ли ће градска управа позвати на одговорност кривце и да ли се и сама осећа одговорним за ову ситуацију?

Грађани Суботице заслужују да буду информисани и да им се понуде адекватна решења, а не да се вечито чекају проблеми како би се реаговало, што је постала пракса актуелне власти.

Народна странка Суботица