Народна странка

Бивши члан Извршног одбора СНП-а Момчило Марковић приступио Народној странци

Бивши члан Извршног одбора СНП-а Момчило Марковић приступио Народној странци

Марковић Момчило, бивши члан Извршног одбора Српске народне партије Ненада Поповића, која је у коалицији са СНС-ом, приступио је данас Народној странци.

„Из СНП-а сам изашао јер сам увидео да се та странка не залаже за бољи живот грађана, већ у свему подржава свог коалиционог партнера, Српску напредну странку. Ту највише мислим на Закон о експропријацији, Закон о референдуму и народној иницијативи, као и на Рио Тинто“, рекао је Марковић који ће своју страначку активност највише обављати у Смедереву где живи.

Он је објаснио и разлоге због којих је одлучио да приступи управо Народној странци.

„Сматрам да у Народној странци има највише појединаца који су већ били остварени и као људи и као професионалци и пре уласка у политику. Ако су били у стању да савесно обављају своје послове, сигуран сам да ће тако водити и државу“, поручио је Марковић.

Повереник Народне странке Смедерево Добрица Глишић истакао је да му је част да једна препознатљива политичка личност у Смедереву одлучи да приђе Народној странци.

„Реткост је да неко ко је члан Извршног одбора странке која је на власти приђе једној опозиционој странци. Мислим да је то добра порука за грађане – да се ослободе страха и подрже опозицију у борби за бољу будућност како Смедерева тако и читаве Србије".