Народна странка

Народна странка Пожаревац: Неопходно јединство опозиције у граду

Народна странка Пожаревац: Неопходно јединство опозиције у граду

Ценећи актуелну политичку ситуацију у земљи као и све већу потребу грађана да једном за свагда овом режиму кажу одлучно НЕ, Народна странка у Пожаревцу поздравља последње тежње на локалној политичкој сцени које имају за циљ да се опозициони фронт учини што већим. Свакако да овакве тежње ће омогућити да се са што већим степеном јединства стане испред актуелне власти и омогући да се на миран начин, овај режим отера у политичку историју где му је и место.

Све ово свакако да би било у потпуности у реду да је на првом месту један од стожера опозције и био консултован приликом иницирања овакве акције у граду. Обзиром да то није био случај те да овакве акције представљају самоиницијативне акције без консултација са Народном странком и градским одбором у Пожаревцу сви потписи стављени на споразум о сарадњи опозициних партија у Пожаревцу у име Народне странке сматраће се ништавним и неће прозводити било каква правна дејства.

Уверења смо да је у питању било политичко неискуство појединаца као и превелика жеља да се што пре формира блок који може стати насупрот овом режиму, међутим било какав споразум као и његове делове мораће превасходно да ревидирају централна руководства странака потписница.

Свака даља акција на уједињену опозиције са становишта Народне странке свакако ће бити поздрављена, но ипак уколико за нешто нисмо ни консултовани и на коректан начин позвани да учествујемо, акције појединаца на локалу, који поступају супротно датим им одобрењима сматраће се правно ништавним.

Народна странка Пожаревац