Народна странка

Народна странка Пожаревац: Покренута акција „Постани узбуњивач“

Народна странка Пожаревац: Покренута акција „Постани узбуњивач“

Дуго је познато да грађани наше земље не живе слободно те да су им основна људска права угрожена из разлога све израженијег страха који испољава актуелни режим услед чињенице да му се ближи крај. Претње, пребијања и уцене запошљавањем као и други видови притиска само су део арсенала који актуелна власт користи како би себи продужила политички живот. Како су ова дешавања све израженија у нашем окружењу Градски одбор Народне странке Пожаревац покренуо је акцију ПОСТАНИ УЗБУЊИВАЧ.

С тим у вези осмишљена је апликација која омогућава пријављивање свих неправилности које приметите у функционисању државне управе и уопштено јавног сектора у нашем граду. Правну помоћ омогућиће наш правни тим и она ће бити апсолутно бесплатна. Апликацији можете приступити потпуно једноставно, скенирањем QR кода у овом саопштењу, након чега ћете бити преусмерени на интернет локацију на којој можете пријавити уочене неправилности.

Са жаљењем констатујемо да када би надлежни органи радили свој посао до овако нечег не би ни дошло, но како то из свега уоченог није случај, били смо принуђени да покренемо овакву акцију, како би сви они који су се окористили о указано поверење грађана Пожаревца били адекватно санкционисани.

 

Народна странка Пожаревац