Народна странка

Народна странка Нови Сад: Радници ЈКП Стан опљачкани у режији градоначелника Вучевића

Народна странка Нови Сад: Радници ЈКП Стан опљачкани у режији градоначелника Вучевића

Радници ЈКП Стан ће, по свему судећи, остати без плата за шет месеци рада због скандалозног Унапред припремљеног плана реорганизације (УППР-а).

Према предложеном УППР-у, Комерцијална банка је сврстана у другу класу повериоца, заједно са радницима и добављачима, што никада до сада није био случај. На тај начин преварени су и радници и добављачи зато што потраживања банке чине 51,26 % од укупног потраживања друге класе и тиме банка одлучује о свему.

Дакле, градска власт је учинила све да се глас новосадских радника и фирми не чује, односно остане без икаквог утицаја.

Супер – Хиковска  политика узимања од сиромашних и давања богатима, коју спроводи градоначелник Милош Вучевић и СНС, поново је очигледна. Уместо да радници добију плате, примат о одлучивању је добила Комерцијална банка која је под контролом СНС-а.

ГО Нови Сад изражава бојазан да радници годинама неће добити зарађени новац,  али да ће им градска власт сигурно послати приватне извршитеље на врата уколико не измире обавезе према том истом граду.

Народна странка Нови Сад тражи хитну оставку градоначелника МилошаВучевића,јер је још једном показао да није градоначелник свих Новосађана и да, као марионета крупног капитала и послушник Андреја Вучића, није достојан да обавља ту функцију.

 

Председник ГО Народне странке Нови Сад

Борислав Новаковић