Народна странка

Народна странка Нови Београд: Колико вреди Шапићева реч?

Народна странка Нови Београд: Колико вреди Шапићева реч?

Не тако давно, новокомпоновани и лепо упаковани напредњак Александар Шапић је изјавио: „НИКАДА НЕЋУ СА СНС-ом.“ Наравно обмануо је све Београђане, а посебно оне са леве обале Саве, који су му на локалним изборима указали поверење.

Шта се у међувремену променило у његовом моралном компасу можемо само да нагађамо. Зли језици кажу да је у питању амбиција, док има и оних који верују да је уцењен. Како било, допринос његовој изборној победи и освајању локалне власти на Новом Београду сигурно је дала и изјава: Никада нећу са СНСом“, којом је привукао симпатије дела грађана који су веровали да је он опозициони политичар и који га нису гледали искључиво кроз спортске успехе.

У освајању локалне власти и новогодишњи пакетићи су одиграли значајну улогу, али су зато ове године добрано каснили, јер су их малишани чекали све до Српске Нове године, и уз знатно скромнији садржај и образложење које вреди колико и његова реч.

Колико се дуго копрцао чувени Гангула, колико је вагао и да ли је на крају добро извагао? Вероватно је мислио да нико после неколико година не памти шта је рекао и да смо ми ионако забораван народ, или ако се неко сети, да ће његова нова СНС братија медијски затрпати то сећање новим пројектима, златним добом, најбрже растућом економијом, полумаратонцем Марком Ђурићем, летећим аутомобилима, Весићевим визијама и свом другом расположивом машинеријом. Правдао се Гангула да не може да буде оно што није и да није ни једно своје суштинско убеђење променио.

Вероватно из његовог интересног угла он тако види, али из угла Новобеограђана то никако не може бити тако. Лагао си нас, обмануо, преварио, изиграо Александре Шапићу! Погледај само „с ким тикве садиш“. Ацо докторе, скини паучину с очију! Џабе ти новци и спортска репутација када си продао поверење својих суграђана! Ти си исти као и они, само си новокомпоновани, мало лепше упаковани напредњак.

На свима нама – грађанима Србије је да одлучимо како и шта даље. Изађимо сви на изборе, верујмо себи, а не Пинку, Хепију и њиховој идиличној пропаганди. Верујмо онима који држе реч!

Видимо се 3. априла!

Народна странка Нови Београд