Народна странка

Народна странка Врање: Колапс памети – власт бацила три милиона на „пингвина“ са шеширом

Народна странка Врање: Колапс памети – власт бацила три милиона на „пингвина“ са шеширом

У вези са новогодишњим украшавањем Врања у вредности од три милиона динара, овим саопштењем оглашава се Градски одбор Народне странке Врање.

Власт Српске напредне странке у Врању на челу са градоначелником Слободаном Миленковићем још једном доказује да је реч о једној недомаћинској и по буџет града деструктивној власти, која се труди да на сваки могући начин исиса и последњи динар из буџета.

У овој немаштини и недаћи у каквој је нашу земљу и наш град довела власт Српске напредне странке потрошити три милиона динара на вашарске кићанке и фестивал кича је забрињавајуће.

У времену када се за болесну децу широм наше земље за потребе лечења у иностранству новац прикупља СМС порукама и разним другим донацијама, спискати три милиона динара за фигуре од кинеских лампица и лампиона које реално вреде много мање од плаћене своте је расипништво!

Ми смо свесни да је расипништво управо и главни мотив ове разарачке власти јер је њихов циљ осиромашити Србију зарад личне користи, али овај кичерај у градском парку нам говори да СНС креатори испумпавања буџета не само да су похлепни на народни новац, већ су оперисани од сваког укуса, јер ово што су они поставили у парку је потпуни нонсенс.

Зато вас ми из Народне странке, градоначелниче Миленковићу, питамо шта представљају ове светлеће фигуре у градском парку?

Шта представљају ове виле и сирене са богатим попрсјем, лептири и остале "але и санђаме"?

Шта представља огроман „пингвин“ са цилиндром на глави? Снешка Белића сигурно не.

Од оваквих фигура би се свако дете уплашило. Где је Деда Мраз, где су ирваси, саонице, пахуље и остале фигуре које представљају мотиве нове године и магије новогодишње ноћи?

Господине Миленковићу, како вас није срамота да овакав кич и бесмисао платите три милиона динара?

Уместо да тај новац усмерите у репарацију саобраћајне инфраструктуре или у било шта друго од чега ће грађани Врања имати конкретну корист, ви сте се определили да још једном сумњивим пословима испумпате новац из буџета!

Зато се и цела Србија смеје вашим "креативним" идејама и знамо да вас за то није брига али верујте да ће врло брзо доћи дан када ћете морати пред независним државним истражним органима да оправдате сваки утрошени динар из буџета који сте потписали.

То Вам обећавамо!

 

Народна странка Врање