Народна странка

Народна странка Трстеник: СНС задужио грађане за 280 милиона динара, не зна се како троше новац

Народна странка Трстеник: СНС задужио грађане за 280 милиона динара, не зна се како троше новац

Општина Трстеник је данас задужила грађане за нових 75 милиона динара, а укупно 280 милиона динара за претходне четири године, а није јасно за шта је толики новац потрошен, што је доказ да је локална напредњачка власт апсолутно неспособна за управљање општином, изјавио је председник Општинског одбора Народне странке Трстеник Владан Миодраговић.

„На данашњој седници Скупштине општине једна од тачака била је и ново задуживање у износу од 75 милиона динара. У материјалу који смо добили поново постоје само општи описи за шта ће новац бити потрошен, али нема конкретног образложења. Тиме ће се у наредним годинама бавити надлежни органи“, навео је Миодраговић.

Миодраговић је истакао да Народна странка „будно прати пљачку грађана општине Трстеник“, иако бојкотује рад локалног парламента.  

„За четири године напредњаци су грађане Трстеника задужили за укупно 280 милиона динара, а нико не зна за које намене они троше тај новац. Лока власт је 2016. године грађане задужила за 70 милиона динара, а 2017. године за 60 милиона, док је прошле године дуг повећала за 75 милиона динара“, додао је Миодраговић.