Народна странка

Народна странка Костолац: Радници термоелектране на Вучићевом партијском митингу – службено одсутни

Народна странка Костолац: Радници термоелектране на Вучићевом партијском митингу – службено одсутни

Општински одбор Народне странке Костолац саопштио је данас да је радницима државног предузећа „Термоелектране и копови Костолац“ управа одобрила „службено одсуство са посла“ како би присуствовали митингу председника Србије и СНС-а Александра Вучића у кампањи „Будућност Србије“.

„Ако желе да се додворе Вучићу, локални функционери СНС-а и директори државних предузећа то не смеју да чине уцењивањем радника. Скандалозна је одлука неких директора и шефова служби да одобре службено одсуство радницима који иду на Вучићев митинг. Тако су за партијски митинг СНС-а обезбедили више десетина радника државног предузећа, а о трошку Електропривреде Србије и свих грађана“, наводи се у саопштењу.

Народна странка Костолац ће, као и до сада, штитити и заступати интересе свих грађана, којима увек стојимо на располагању, додаје се у саопштењу.

„Све више радника се прикључује Народној странци у Костолцу и целој Србији, што нам даје још више снаге и енергије да се боримо за радничка права", истиче се у саопштењу.