Народна странка

Одбори Чачак и Краљево: Представићемо програм Народне странке у сваком селу

Одбори Чачак и Краљево: Представићемо програм Народне странке у сваком селу

Активисти  Народне странке Краљево и Чачак почели су заједничке активности промовисања идеја и ставова Народне странке.

Пошто нам је ускраћен медијски простор, кренули смо да у сваком селу, улици, упознамо грађане са ставовима Народне странке о битним питањима. Овом акцијом смо желели да упознамо грађане са програмом Народне странке, решењима која нудимо и ставом да након промена мора бити реваншизма.

„Немогуће су корените промене у Србији ако не дође до реваншизма. Не смемо направити исту грешку као 2000. године. Ревашизам значи немилосрдно привођење правди и одузимање имовине свима који су се огрешили о правне и моралне норме, оних који данас неоправдано лепо живе на грбачи народа“, рекао је Владимир Савић, потпредседник ГО Народне странке Краљево.

„Циљ акције је да, поред скученог медијског простора, допремо до грађана и представимо им појам законског реваншизма. У току акцијe лепљења плаката, грађани са којима разговарамо су позитивно изненађени да у овом времену диктатуре, постоје људи који се супротсављају пошасти која нас је задесила. Та пошаст која се под велом 'борбе за просперитет и напредак' надвила над Србијом, суштински је одузела право грађанима да чују и изнесу јавно било какво критичко мишљење. Чак и када се допре до медија, третира се од стране власти као издајничко понашање које подрива систем и напредак“, изјавио је Видосав Колаковић, члан ГО Народне странке у Чачку.

Регионална сарадња одбора Народне станке даје могућност већег присуства у јавности, сагледавања проблема у локалним самоуправама и бољу комуникацију са грађанима. Очекујте нас свуда! У сваком селу и улици...

 

Градски одбори Народне страке Краљево и Чачак